KARMA – CONSECINŢELE UNUI JOC AL SORŢII (2)

EDIŢIE SPECIALĂ

FORŢĂ CONTRA FORŢĂ

1 - CARTEA 1 - COPERTĂ - FORŢĂ CONTRA FORŢĂ

KARMA (SOARTA)

CONSECINŢELE UNUI JOC AL SORŢII

(2)

FEMEILE

Evident, cele afirmate anterior cu privire la bărbaţi sunt valabile, cu unele variaţiuni, şi pentru femei. Totuşi, trebuie ţinut cont de faptul că există o distincţie foarte importantă între bărbaţi şi femei. Datorită constituţiei aurice, un bărbat poate beneficia de unele posibilităţi de redresare – de exemplu, oferirea de bani unor cerşetori, realizarea unor acte caritabile etc – în timp ce femeia nu poate beneficia cu aceeaşi eficienţă de ele. Există însă o cale de salvare şi pentru femei, dar această cale trece prin bărbaţi.

La femei, după primul adulter, apare o imposibilitate de redresare energetică. Femeia, orice ar face, nu mai poate reveni la nivelul energetic iniţial, de dinaintea Jocului care a provocat adulterul. Primul adulter îl cheamă pe al doilea şi aşa mai departe, într-o continuă cădere. Femeile, prin însăşi constituţia lor aurică, pot fi virusate foarte uşor şi devin, ele însele, foarte rapid, focare de infecţie. Ceea ce este cu adevărat grav este faptul că femeile nu pot cădea decât cu “ajutorul” bărbaţilor. Din punct de vedere auric, bărbaţii sunt responsabili într-o foarte mare proporţie de decăderea femeilor.

De altfel, femeia care l-a ispitit în etapa întâi a Jocului pe bărbatul din exemplul nostru, face parte din această categorie: a fost odinioară soţie, poate chiar şi mamă, apoi soţul a părăsit-o pentru alta, după care “s-a răzbunat pe viaţă” întreţinând relaţii sexuale cu toţi bărbaţii care i-au ieşit în cale. În cele din urmă, a ajuns la un asemenea nivel de decădere încât Jokerul a început să o manipuleaze ca pe o frunză bătută de vânt, pentru a distruge şi alte căsnicii. Uneori, fiinţele Lorehh sexuale ajung să se caleze auric pe astfel de femei în timpul contactului sexual, motiv pentru care acestea pot auzi “în gând” şoapte, cuvinte obscene şi altele asemenea.

Singurul care, în primă instanţă, se roagă pentru femei este Îngerul Veghetor (de suflet) personal. Îngerul Veghetor atrage treptat, în planul infraeteric, un fel de norişor energetico-informaţional, rezultat din caracteristicile energetice ale fiecărui Joc la care a participat femeia. Aceasta se produce până când femeia ajunge la cel mai jos Joc în care poate fi implicată şi dincolo de care nu mai poate merge.

În momentul în care femeia se află în punctul cel mai de jos al căderii sale, se formează un fulger energetic intens între bulgărele auric format de către Îngerul Veghetor, ca rezultat al Jocurilor la care a participat femeia, şi contrapartea eterică a organului ei sexual. Atunci femeia se îmbolnăveşte fizic, continuând să rămână la nivelul energetic al ultimului Joc la care a participat. Rezultatul fizic al unui astfel de proces este, de regulă, frigiditatea, sterilitatea sau boli ce ţin de aparatul sexual (afecţiuni ale uterului, ovarelor, colului uterin etc). Ulterior, femeia simte greaţă la orice tentativă de contact sexual.

Însănătoşirea aurică şi fizică a femeii se realizează apoi, pas cu pas, urmând în sens invers toate etapele Jocurilor Vieţii şi ale Morţii la care a participat; este ca şi cum femeia, fiind încă în viaţă, trece prin Purgatoriu. Când femeia ajunge la punctul iniţial, de unde s-a implicat în primul Joc – când redobândeşte caracteristicile energetice de atunci – i se poate întâmpla un “eveniment minunat”: întâlneşte un bărbat mai puternic decât ea ca nivel energetic, care o iubeşte şi o compătimeşte sincer, capabil să o ridice prin echilibrul “putere mare-putere mică”. Abia în acel moment, femeia se simte interior eliberată, iar de atunci nu mai cade sub influenţa Jokerilor.

Prima modalitate de redresare a unui om care a picat într-un Joc al Soţii, bărbat sau femeie, care are însă un efect pe termen scurt, este compasiunea acordată celor din jur: fiinţe umane – cerşetori, copii ai străzii, drogaţi, persoane aflate în dificultate -, animale, mediu natural. Animalele sunt canale foarte bune pentru eliberarea noxelor aurice. Omul transferă noxele aurice animalelor din jur. Într-un fel, acesta este motivul pentru care, astăzi, foarte mulţi oameni au animale în casă – câini sau pisici. În afara faptului că, prin structura lor aurică, pot deveni “elemente de împământare” foarte bune prin care se scurg noxele aurice, animalele de casă pot deveni şi obiect al compasiunii oamenilor.

A doua posibilitate – de fapt, singura posibilitate cu adevărat viabilă – de redresare energetică în urma unui Joc al Sorţii este cererea de ajutor directă, prin voce, către Iisus Hristos.

Cererea de iertare şi de acordare a ajutorului, adresate prin voce, direct lui Iisus Hristos este cea mai eficientă modalitate de redresare pentru un om – bărbat ori femeie. Rostirea Numelui lui Iisus Hristos provoacă formarea corpului haric al plaselor mesianice şi intrarea în rezonanţă cu Fiinţa Sa, care se manifestă în prezentul continuu. Influenţa lui Iisus Hristos spulberă orice Joc al Sorţii în curs de desfăşurare. De asemenea, influenţa lui Iisus Hristos provoacă omului conştientizarea erorilor. De asemenea, femeile este bine să se roage Maicii Domnului, Sfânta şi Preacurata Fecioară Maria.

De fapt, înainte de intrarea într-un Joc al Sorţii, oamenii al căror corp duh este situat dincolo de nivelul evolutiv galben 5 sunt avertizaţi prin două modalităţi distincte: o atenţionare directă din partea lui Iisus Hristos – mai ales în cazul persoanelor care au obiceiul de a se ruga sau de a repeta prin voce Numele Său – şi o atenţionare din partea Îngerilor Veghetori.

Avertismentele Îngerilor Veghetori par extrem de dure, aproape cutremurătoare. În fond, ele nu sunt dure, ci aşa le percepe omul. Reacţia Îngerilor Veghetori poate fi comparată cu cea a unui antrenor de box, care a muncit foarte mult cu elevul său şi are surpriza neplăcută să constate că, în noaptea dinaintea finalei, elevul a consumat alcool din belşug şi a petrecut o noapte în compania unei prostituate.

Avertismentul direct din partea lui Iisus Hristos se realizează prin intermediul plaselor mesianice. Avertismentul direct din partea lui Iisus Hristos este foarte blând, lipsită de orice reproş; este ceea ce în lumea eterică poartă numele de Povaţa Iubirii – pe care omul o percepe fără cea mai mică teamă. După ce primeşte Povaţa iubirii, omul are tendinţa de a face imediat baie şi de a sta cât mai mult timp sub duş.

De fiecare dată când omul cere ajutorul lui Iisus Hristos, Jocul pus în scenă de un Joker se spulberă, dar ispita se repetă la un interval de cel mult trei zile. Omul în cauză trebuie să nu cadă în aceeaşi eroare, întrucât ecuaţia vieţii se complică, iar efectele karmice devin şi mai ample.

13

FRAGMENTE DIN CICLUL DE CĂRŢI „FORŢĂ CONTRA FORŢĂ” REALIZAT PE BAZA DEZVĂLUIRILOR

CLARVĂZĂTORULUI EUGEN NICOLAE GÎSCĂ

 ROG PE CEI CARE DORESC SĂ FOLOSEASCĂ ÎN VREUN FEL INFORMAŢII DE PE ACEST SITE, SĂ INDICE LUCRAREA ŞI AUTORUL