CRUCEA DE OM – SIGLELE

EDIŢIE SPECIALĂ

FORŢĂ CONTRA FORŢĂ

1 - CARTEA 1 - COPERTĂ - FORŢĂ CONTRA FORŢĂ

SECŢIUNEA

CRUCEA DE OM

SIGLELE

Alt tip de particularităţi aurice sunt siglele. Precum podoabele şi cununile, siglele nu fac parte din structura aurică a omului. Ele sunt acordate de către fiinţele îngereşti unor oameni capabili să manifeste o parte din caracteristicile fiinţiale ale acestora.

Siglele au aceleaşi caracteristici – luminozitate, culoare, miros şi sunet – ca şi trupurile de lumină ale fiinţelor îngereşti care le-au acordat. Siglele sunt mici pete energetice, de forma unor cornete luminoase, de aproximativ 10 centimetri lungime, care emit lumini multicolore; ele sunt situate în dreptul chakrelor, la nivelul corpului sufletului. În unele cazuri, siglele apar în partea din spate a corpului, acolo unde se află aspectul „de voinţă” al chakrelor, iar în alte cazuri apar în partea din faţă a trupului, acolo unde se află aspectul „de primire” sau de recepţie al chakrelor. Siglele au imprimată o mişcare de rotaţie foarte rapidă. În funcţie de caracteristicile energetice generale – culoarea, sunetul şi mirosul – ale unei sigle, se poate determina cărei categorii de fiinţe spirituale îi aparţine. Există patru mari tipuri de sigle: siglele ce provin de la fiinţele îngereşti din ierarhia Fiilor Luminii (Hemin Hem), siglele ce provin de la fiinţele luciferice (Dree), siglele ce provin de la fiinţele demonice (Lorehh) şi siglele fiinţelor prometeice tehnologizate din lumea eterică (Ment).

Cu excepţia celor care provin de fiinţele îngereşti din categoria Fiilor Luminii, toate celelalte tipuri de sigle apar în urma încheierii unor pacte. Culoarea siglei indică fiinţa cu care omul în cauză a încheiat, conştient sau inconştient, pactul. Inconştient, în acest caz, înseamnă că omul în cauză a încheiat pactul în vis, în timpul somnului, iar personalitatea diurnă, omul aflat în stare de veghe, nu cunoaşte acest fapt.

Siglele fiinţelor îngereşti din ierarhia Fiilor Luminii se află, în general, în partea din faţă a trupului, care sunt aspectele de primire sau de recepţie ale chakrelor. Spre deosebire de siglele puse de celelalte tipuri de fiinţe, siglele ce aparţin fiinţelor îngereşti din ierarhia Fiilor Luminii nu anulează liberul arbitru al omului, iar omul nu ştie că le posedă. Prin intermediul siglelor acordate de fiinţele îngereşti din ierarhia Fiilor Luminii, oamenii recepţionează influenţele acestora prin intermediul aspectelor de recepţie ale chakrelor, din faţă, şi le pun în aplicare prin intermediul aspectelor de voinţă ale chakrelor, din spate, prin exercitarea liberului arbitru.

Datorită faptului că fiinţele îngereşti acţionează prin siglele dispuse în dreptul aspectelor de recepţie ale chakrelor, înseamnă că chakrele de voinţă, dispuse în partea din spate a corpului, sunt libere de orice influenţă; în acest mod, oamenii înşişi decid cum şi în ce fel îşi pot folosi darurile primite prin intermediul siglelor.

Cele mai des întâlnite sigle ale fiinţelor îngereşti din ierarhia Fiilor Luminii sunt: sigla Îngerului Rafael – sigla vindecătorilor -, sigla Îngerului Mihail – sigla persoanelor care fac minuni prin manifestarea puterii -, sigla Sfintei Fecioare Maria, care apare la persoanele care au capacitatea de a alina durerile celorlalţi. Practic, siglele conferă oamenilor care le poartă, în anumite momente, capacităţi specifice. Astfel, prin purtătorii unor astfel de sigle, fiinţele menţionate acţionează benefic la rugăciunile oamenilor.

În condiţiile în care sunt purtători ai unor sigle, unii oameni devin capabili să ofere semenilor răspunsuri adecvate la problemele care-i frământă. Proverbul neaoş „gura păcătosului adevăr grăieşte” are o solidă fundamentare aurică, unii oameni fiind, într-adevăr, capabili să dea răspunsuri sau rezolvări ingenioase la unele probleme aparent de nerezolvat. Se întâmplă multor oameni să audă de la persoane de la care nu s-ar fi aşteptat, de la persoane care nu au o capacitate intelectuală prea mare sau, pur şi simplu, pe stradă, în cadrul unei discuţii auzită „întâmplător”, răspunsul pe care-l aşteptau de multă vreme. Se poate întâmpla cuiva ca, în cazul unei discuţii cu o cunoştinţă oarecare, care să nu fi fost informată în prealabil, să obţină prin gura acesteia răspunsul la o problemă. Dacă toţi am fi atenţi la ce se întâmplă sau la ce se spune în jurul nostru am primi răspuns la multe din problemele care ne preocupă.

Există însă multe cazuri dramatice în care influenţele unei fiinţe îngereşti se fac simţite prin purtătorii unor sigle, care nu sunt prin nimic ieşiţi din comun. Dimpotrivă. Eugen a fost martor la un eveniment în care purtătorul unei sigle, prin simpla sa prezenţă, a rezolvat în mod fericit o situaţie delicată de viaţă şi de moarte. Evident, purtătorul acelei sigle nu era conştient de darul pe care-l purta.

Cu ceva timp în urmă, la un spital, a fost adusă o fetiţă de 9 ani, rănită grav într-un accident. După cum arăta aura fetiţei, karma nu era prea mare şi nici nu erau prezente semnele care ar fi trebuit să indice moartea iminentă. De asemenea, aura părinţilor era destul de curată – aura unor oameni normali, drepţi, care nu indica prezenţa unor noxe karmice pe linie de familie. Totuşi, în scurt timp, starea sănătăţii fetiţei s-a agravat; aura exterioară şi părţile trupeşti accidentate arătau din ce în ce mai rău. Alături de fetiţă, părinţii vegheau şi se rugau neîncetat. Totuşi, după trei zile, din punct de vedere medical, fetiţa a fost declarată decedată şi urma să fie dusă la morgă. În acele momente, Eugen a simţit influenţa Îngerului Rafael, influenţă care poate fi remarcată datorită stării speciale care o provoacă la cei din jur. Surprins, Eugen a întors capul şi nu a văzut decât un brancardier bătrân, mirosind puţin a alcool, cu nasul roşu.

Eugen era uimit şi nu-i venea să-şi creadă ochilor: din aura bătrânului brancardier emana parfumul, strălucirea aurică şi sunetul melodios al Îngerului Rafael, emise de sigla corespunzătoare. În momentul în care bătrânul brancardier s-a apropiat, întregul trup şi întreaga aură ale fetiţei au fost învăluite de parfumul, culoarea şi melodia (sunetul) specifică Îngerului Rafael. În mai puţin de o oră fetiţa şi-a revenit, vorbea cu părinţii şi le cerea suc de mere, băutura care-i plăcea cel mai mult. Fetiţa a povestit apoi părinţilor visul pe care l-a avut: se juca cu mingea şi, deodată, s-a murdărit cu noroi. A început să plângă cu sughiţuri, apoi a venit o femeie învăluită într-o lumină minunată şi cu faţa din zăpadă, cu părul lung şi alb prins într-o diademă de foc, cu ochii mari din lumină şi a spălat-o de noroi cu un buchet de flori, frumos mirositor, umed de rouă.

Practic, în anumite momente, sigla Îngerului Rafael pe care o avea la nivelul aurei bătrânul brancardier se activa brusc şi puterea revărsată prin ea în lumea oamenilor îşi făcea efectul. Bătrânul brancardier devenise alcoolic pentru că, spunea el, durerea copiilor pe care-i vede prin spitale îi arde pieptul. Bineînţeles că medicii au zâmbit cu superioritate, convinşi că ştiinţa lor a avut într-un final efectul scontat, iar părinţii fetiţei s-au bucurat de minunea dumnezeiască care le-a înviat, pur şi simplu, fetiţa. Bătrânul brancardier, fericit că pieptul nu-i mai arde, s-a întors la sticluţa lui de vin ieftin şi a sărbătorit singur evenimentul, aşa cum se cuvine. Dumnezeu răspunde întotdeauna la rugăciunile oamenilor; căile Lui sunt într-adevăr neştiute, iar cererile oamenilor se rezolvă într-un mod pe care oamenii nu pot să-l bănuiască. Problemele se rezolvă nu în momentele alese de oameni, ci în felul neştiut şi tainic ales de Dumnezeu.

Şi poate că, cu o altă ocazie, un alt copil, care va sta suspendat între cer şi pământ în lunga agonie ce precede morţii, va fi atins de bătrânul brancardier cu nasul roşu; atunci, din nou, medicii vor fi convinşi de superioritatea ştiinţei lor, iar părinţii vor pleca fericiţi împreună cu copilul tămăduit prin minunea dumnezeiască, care acţionează, ca de obicei, neştiut şi tainic…

8

FRAGMENTE DIN CICLUL DE CĂRŢI „FORŢĂ CONTRA FORŢĂ” REALIZAT PE BAZA DEZVĂLUIRILOR

CLARVĂZĂTORULUI EUGEN NICOLAE GÎSCĂ